Om oss

vi har kunskapen, kompetensen och strukturen

Igår

En fredagskväll vid brasan kom vi plötsligt och samtidigt på det självklara, varför jobbar vi inte ihop? Vi har ju, på varsitt håll och på olika sätt, alltid försökt få till en förändring i syfte att människor och arbetsplatsen ska må och fungera bättre.

Sagt och gjort, så välkommen till Insight Academy och vårt gemensamma utbildning-och utvecklingsföretag.

Idag

Nu har vi kunskapen, kompetensen och strukturen för att arbeta med en mycket större del av företaget, från ledning till samtliga medarbetare inom så vitt skilda områden som ledarskap, ergonomi, hälsa, kommunikation och förändringsprocesser. Och självklart ser vi till helheten när vi arbetar på individnivå.

I morgon

Kanske du kan bli den vi hjälper i morgon eller längre fram, du som människa, ditt företag eller den organisation du tillhör.

Hör av dig, allt är möjligt, om inget annat så har vi haft en trevlig stund ihop.

Välkommen till Insight Academy

Pia om Jan-Erik

Jan-Erik Ståhl är mannen som har ”svart bälte” i ergonomi.

Möjligen kanske ett något oklart begrepp för någon – men kort sagt – han är en mästare inom sitt område och i sin profession.

Att på ett självklart sätt röra sig mellan olika branscher och områden.

Att med lätthet samarbeta på alla nivåer i organisationer med en bibehållen en stark drivkraft, att skapa samverkan och en samsyn i det som verkligen skapar goda arbetsplatser.

Att på djupet verka för att alla på arbetsplatsen ska få det de behöver för att kunna vara och göra sitt bästa ger resultat.

Det är inte alltid självklart för alla att se till helheten.

Men han skapar nya förutsättningar till ett nytt gemensamt avstamp för medarbetare, skyddsorganisation och chefer när möjlighet ges.

Att han i tillägg till det är en grym föreläsare är det många som skriver under på.

Med humor och självdistans levererar han sitt, för en del ”torra” ämne, med emfas och energi. Och som många säger i sina utvärderingar ”Det här var faktiskt både kul och intressant”.

Jan-Erik om Pia

Pia Ståhl är en erfaren chef och medmänniska.

Att ha erfarenheter som chef är kanske inte så svårt att förstå, men medmänniska?

Låt mig förklara; vid ett otal olika representationsmiddagar och liknande tillställningar, har Pia, som av en slump, alltid hamnat bredvid olika ”höjdare”, eller som det heter viktiga personer. Redan vid förrätten har hon fått veta det mesta om den personens liv, utmaningar och problem. Och hon har alltid kunna vara till hjälp.

Efter ha att lett stort utvecklingsprogram på sin sista anställning fick hon mer formell kunskap och via idogt vardagligt arbete med att utveckla cheferna på företaget fick hon också en kompetens att leda människor vidare. Via ytterligare utbildningar och personlig utveckling kan Pia ge andra förståelse, kunskap, kompetens och insikter.

Snabbt, effektivt och på ett lättsamt sätt håller hon utbildningar, analyserar behov både hos individer och organisationer, och skapar alltid ett klimat där förändring är möjligt.

Och som Pia brukar säga ” har man en gång förstått, kan man plötsligt inte oförstå”

BLOGG
CASES

Läs om olika uppdrag vi har haft och ta del av vårt arbete.

VÅRT DNA

Läs mer om vårt DNA, hur vi arbetar och tänker här.